ESPA
  • -30%

Lamberts Vitamin C 1000mg Χωρίς Ζάχαρη

Η βιταμίνη C αποτελεί μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη και μια από τις σημαντικότερες Βιταμίνες για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς* αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και συμβάλλει*:

• στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση

• στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών και του δέρματος

• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας

• στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος

• στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

• στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

• στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Τρόπος Χρήσης:

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δοσολογία: Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 1 δισκίο ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

Αλλεργίες: Περιέχει κίτρο.

Προφυλάξεις: Λήψη ποσότητας άνω των 1000mg βιταμίνης C ημερησίως μπορεί να προκαλέσει ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Τo σκεύασμα Vitamin C 1000mg – Effervescent tabs της Lamberts παρέχει εγγυημένα 1000mg Βιταμίνης C σε αναβράζοντα δισκία για ευκολότερη λήψη. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

*(ΕΕ) αριθ. 432/2012.Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 93183/05.12.2013

5055148408213
7 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: