ESPA
  • -20%
    Tonotil με 4 Αμινοξέα 15 αμπούλες x 10ml
    TONOTIL - 10x10ml +30% GIFT Food supplement with amino acids and 30% extra product, 10 X 10ml +30% extra product

Επίσης, εξασφαλίζει την καθημερινή χορήγηση πολύτιμων αναπλαστικών ουσιών (βασικών αμινοξέων) στον οργανισμό. Είναι χρήσιμο σε παιδιά και νέους που μελετούν (ιδιαίτερα σε περίοδο εξετάσεων) ή αθλούνται, αλλά συχνά καταναλώνουν τροφές αμφίβολης διατροφικής αξίας. Χορηγείται άφοβα σε παιδιά (άνω των 10 ετών), ενήλικες και ηλικιωμένους διότι δεν έχει αντενδείξεις, δεν παρουσιάζει παρενέργειες και είναι τελείως αβλαβές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αργινίνη: Η Αργινίνη είναι απαραίτητη στη σύνθεση όλων των πρωτεϊνών (δομικές πρωτεΐνες, ένζυμα, πρωτεΐνες του αίματος κ.λ.π.).  Αποτοξινώνει τον οργανισμό. 

Γλουταμίνη: Η γλουταμίνη παίζει σπουδαίο ρόλο στο μεταβολισμό του οργανισμού και κυρίως στο μεταβολισμό του νευρικού ιστού.  Συμμετέχει στη σύνθεση της ακετυλοχολίνης που είναι ένας νευροδιαβιβαστής.  Αποτοξινώνει τον εγκέφαλο. 

Φωσφοσερίνη και Φωσφοθρεονίνη: Συμμετέχουν στη σύνθεση των νουκλεϊκών οξέων και των περισσοτέρων φωσφοπρωτεϊνών του εγκεφάλου.  Επειδή περιέχουν φωσφόρο χρησιμοποιούνται σαν πηγή ενέργειας για τις λειτουργίες του οργανισμού.

Υδροξυκοβαλαμίνη: Είναι πιο γνωστή σαν βιταμίνη Β12. Προάγει τη σύνθεση των πρωτεϊνών, συμμετέχει στη βιοσύνθεση των νουκλεϊκών οξέων. 

Σορβιτόλη: Η Σορβιτόλη είναι ένα σάκχαρο καλά ανεκτό από τους διαβητικούς, για αυτό και επιτρέπεται η  χρήση της απ΄αυτούς. Προτεινόμενη δοσολογία: Ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών: 1 φιαλίδιο, πριν από το πρόγευμα.

ΧΡΗΣΗ

Αφαιρέστε το μεταλλικό κάλυμμα του φιαλιδίου, τραβώντας την προεξοχή που υπάρχει στο πλάι του.

Πιέστε το κόκκινο έμβολο για να τρυπηθεί το κάτω μέρος του πώματος και να πέσει η σκόνη μέσα στο διάλυμα.

Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο. Αφαιρέστε το πώμα, πιείτε το κατευθείαν ή αδειάστε το διάλυμα σε ένα ποτήρι με λίγο νερό, εάν επιθυμείτε.

5203622248743
19 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: