ESPA
  • -30%
    Aboca grinTuss Adult σιρόπι για ενήλικες για ξηρό & παραγωγικό βήχα 180gr

Είναι σχεδιασμένα για να προσκολλώνται στον βλεννογόνο και να περιορίζουν την επαφή του με εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες. Παράλληλα ενυδατώνουν το βλεννογόνο και τις βλέννες, διευκολύνοντας την απομάκρυνση τους. Τα λυοφιλιωμένα εκχυλίσματα Αρνόγλωσσου, Γκριντέλιας και Ελίχρυσου που περιέχονται στο GrinTuss, έχουν βλεννοπροσκολλητικές και προστατευτικές ιδιότητες, χάρη στη δράση φυτικών ουσιών, όπως βλεννοπολυσακχαρίδια, κόμμεα και ρητίνες. Το μέλι δρα προστατευτικά και μαλακτικά, προσδίδοντας στο προϊόν μια ευχάριστη γεύση.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Το σιρόπι GrinΤuss για ενήλικες είναι χρήσιμο για περιπτώσεις ξηρού και παραγωγικού βήχα καθώς ενεργεί καταπραΰνοντας τον ερεθισμό και προστατεύοντας το βλεννογόνο ευνοώντας την αποβολή της βλέννας.
με βάση το Μέλι, Γκριντέλια, Αρνόγλωσσο και Ελίχρυσο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Σας συνιστούμε να λαμβάνετε 1 κουτάλι από δύο έως τέσσερις φορές την ημέρα. Μετά το πρώτο άνοιγμα, χρησιμοποιείστε το προϊόν εντός τριών μηνών. Κλείστε προσεκτικά το φιαλίδιο μετά από τη χρήση.

Προειδοποιήσεις: μη χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας ή αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά του προϊόντος
Το σιρόπι GrinΤuss για ενήλικες ανήκει στην κατηγορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και παρασκευάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Κοινοτικής Οδηγίας 93/42/EEK.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Μέλι, Νερό, Υδρο-αλκοολικό εκχύλισμα φύλλων Αρνόγλωσσου, Λυοφιλιωμένο εκχύλισμα φύλλων Αρνόγλωσσου, Λυοφιλιωμένο εκχύλισμα ανθέων Γκριντέλιας, Λυοφιλιωμένο εκχύλισμα ανθέων Ελίχρυσου, Αιθέρια έλαια: Ευκαλύπτου, Αστεροειδή Γλυκάνισου, Λεμονιού και Φυσικού αρώματος Λεμονιού

8032472005162
17 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

4 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: