Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα
close
 • -20%
  Sinomarin® υπέρτονο θαλασσινό νερό για παιδιά σε spray
  Sinomarin® υπέρτονο θαλασσινό νερό για παιδιά σε spray

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΟ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΟΝΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ (με περιεκτικότητα 2,3% σε NaCl).

ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

Ως Ισότονο ορίζεται το διάλυμα που περιέχει 0,9 % ΝaCl, ενώ ως υπέρτονο ορίζεται το διάλυμα που περιέχει NaCl σε ποσοστό άνω του 0,9%.

Είναι ένα φυσικό προϊόν, πρωτοποριακό, ιδανικό για την αποσυμφόρηση και τον καθαρισμό της φραγμένης ρινικής κοιλότητας.

Απομακρύνει βλέννες, κρούστες και σκόνη, ρευστοποιεί τις εκκρίσεις της μύτης κάνοντας πιο εύκολη την αποβολή τους και περιορίζει το οίδημα του ρινικού βλεννογόνου. Με αυτό τον τρόπο, καθαρίζει και αποσυμφορεί τη μύτη γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα κύτταρα του ρινικού βλεννογόνου - από όπου παράγεται και η βλέννα- πολλές φορές γίνονται οιδηματώδη, εξαιτίας της επίδρασης παραγόντων που προκαλούν ρινική συμφόρηση (ιοί, μικρόβια, σκόνη, αλλεργιογόνοι παράγοντες κλπ.)

Λόγω του ότι το SINOMARIN είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού 2,3% σε χλωριούχο νάτριο, έχει ωσμωτική δράση (κάτι που δεν συμβαίνει με τα ισότονα διαλύματα) μέσω της οποίας μεταφέρεται νερό από το φραγμένο ρινικό βλεννογόνο (οίδημα) στην ρινική κοιλότητα με αποτέλεσμα να μικραίνει το μέγεθος του οιδήματος και έτσι επιτυγχάνεται η αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης.

Ποια τα πλεονεκτήματα του:

Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού και άρα είναι αποτελεσματικό σε σχέση με τα ισότονα διαλύματα στην αποσυμφόρηση και τον καθαρισμό της φραγμένης μύτης.

Το Sinomarin δεν είναι ένα απλό διάλυμα χλωριούχου νατρίου (φυσιολογικού ορού), αλλά θαλασσινού νερού. Ως εκ τούτου, σε αντίθεση με τον φυσιολογικό ορό, περιέχει όλα τα ευεργετικά συστατικά του θαλασσινού νερού (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία) τα οποία προσφέρουν προστασία από τις ρινικές λοιμώξεις και βοηθούν στην ελάττωση της ρινικής συμφόρησης.

Το SINOMARIN είναι φυσικό αποσυμφωρητικό με υπέρτονο διαλυμα θαλασσινού νερού (με περιεκτικότητα 2,3 % σε NaCl).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή σας προτείνει ο γιατρός σας, για τα προβλήματα τις ρινικής κοιλότητας.

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡA ΧΡΗΣΙΜΟ:

 • Σε βρέφη, μωρά και παιδιά.
 • Σε ρινίτιδες (π.χ. αλλεργικές, χρόνιες) και ιγμορίτιδες.
 • Στο κοινό κρυολόγημα και στις ιώσεις.
 • Στα άτομα που ακολουθούν θεραπεία με ρινικά αποσυμφορητικά φάρμακα.
 • Σε ασθενείς μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στην ρινική κοιλότητα (π.χ. αφαίρεση πολυπόδων, διάφραγμα, ρινοπλαστικές).
 • Στα άτομα στα οποία αντενδεικνύεται η λήψη ορισμένων ρινικών αποσυμφορητικών φαρμάκων (καρδιοπαθείς, διαβητικοί, υπερτασικοί).
 • Σε εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.
 • Στα άτομα που υποφέρουν από φαρμακευτική ρινίτιδα.
 • Στα άτομα που εργάζονται σε περιβάλλον με σκόνη ή και συνθήκες υψηλής ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
5206892101039

Προϊόντα από την ίδια κατηγορία

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Product added to compare.