Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -25%
    LEPICOL
    LEPICOL
    LEPICOL

Lepicol

Τα συστατικά του προέρχονται από φυσικές πηγές και δεν απορροφώνται από τον οργανισμό αλλά φτάνουν και δρουν κατευθείαν στο έντερο και βοηθούν στη σωστή του λειτουργία χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

Το Lepicol συστήνεται σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, κολίτιδας, συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, αιμορροΐδων και διάρροιας.

Δεν περιέχει γλουτένη, σιτηρά, γαλακτοκομικά ή γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και διαβητικούς.

lepicol οδηγίες χρήσης

Συνιστάται η λήψη του Lepicol τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το φαγητό.

  • Ενήλικες:  Αναμείξτε 1 έως 2 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού (2,5-5g) με ένα ποτήρι νερό ή χυμό και καταναλώστε αμέσως, μία έως δύο φορές την ημέρα. Είναι απαραίτητο να πίνετε και δεύτερο ποτήρι νερό. Προτείνεται να ξεκινήσετε με μια χαμηλή δόση και να την αυξήσετε σταδιακά.
  • Παιδιά: Αναμείξτε μισό έως 1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού με ένα ποτήρι νερό ή χυμό και καταναλώστε αμέσως, μία έως δύο φορές την ημέρα. Είναι απαραίτητο να πίνετε και δεύτερο ποτήρι νερό. Οι γονείς θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό πριν χορηγήσουν το Lepicol σε παιδιά κάτω των 11 ετών.

Προσοχή: Η λήψη του lepicol σκόνη χωρίς την κατανάλωση νερού μπορεί να δυσκολέψει την κατάποση και δεν προτείνεται. Κάθε γεμάτο κουταλάκι του γλυκού θα πρέπει να λαμβάνεται πάντα μαζί με 250ml υγρών.

Συστατικά & Οφέλη

Φλοιός ψύλλιου: είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και έχει την ιδιότητα, διαλυόμενος σε νερό, να μετατρέπεται σε gel με αποτέλεσμα να αυξάνει τον όγκο, τη συνοχή και την υγρασία του άχρηστου υλικού στο εσωτερικό του εντέρου. Με τον τρόπο αυτό η κίνηση στο εσωτερικό του εντέρου και η αποβολή των περιττωμάτων ομαλοποιείται, γίνεται πιο εύκολα και χωρίς προσπάθεια, πόνο ή ερεθισμό.
Προβιοτικά (5 διαφορετικά είδη λακτοβακίλλων): ενισχύουν τα επίπεδα των φιλικών βακτηρίων στο έντερο συμβάλλοντας στην ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου και συνεπώς στη διατήρηση της υγείας και της σωστής λειτουργίας του.
Iνουλίνη (πρεβιοτικό) - ολιγοσακχαρίτης: λειτουργεί συνεργιστικά με τους λακτοβάκιλλους ενισχύοντας τον αριθμό και τη δράση τους στο έντερο.

5028523000579
16 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: