Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα
close
  • -40%
    Forte Pharma Chondralgic 30 caps

Το Forte Pharma Chondralgic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τιςαρθρώσεις. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη φόρμουλα οστών και αρθρώσεων με κολλαγόνο τύπου ΙΙ, αμινοξέα, πυρίτιο, κουρκουμά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

   Το κολλαγόνο τύπου ΙΙ είναι μια πρωτεϊνη η οποία αποτελείται από 18 βασικά αμινοξέα, απαραίτητα για την υγεία του χόνδρου των αρθρώσεων. Επιπλέον στη σύνθεση του Chondralgic περιέχεται σκόνη από μπαμπού, μια από τις πιο πλούσιες πηγές πυριτίου. Το πυρίτιο εμπλέκεται στη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και είναι σημαντικό για την ευκινησία των αρθρώσεων και τη προστασία τους από τις καθημερινές καταπονήσεις. 

   Τα μέταλλα που περιέχει το Chondralgic όπως ο ψευδάργυρος και ο χαλκός, είναι σημαντικά για τη διατήρηση ενός υγιούς σκελετού, αλλά και για το σχηματισμό και την υγεία του συνδετικού ιστού που περιβάλλει τις αρθρώσεις. Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β διατηρεί την υγεία των μυών, του συνδετικού ιστού και του νευρικού συστήματος, ανακουφίζοντας από τις μυαλγίες και τους μυοσκελετικούς πόνους. Η βιταμίνη C είναι το βασικό συστατικό για το σχηματισμό του κολλαγόνου, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δράση του πυριτίου, και των βιταμινών του συμπλέγματος Β. 

   Ο κουρκουμάς είναι πλούσια πηγή του συστατικού κουρκουμίνη, που δρα σαν φυσικό αντιφλεγμονώδες και παυσίπονο, μειώνοντας τους ενοχλητικούς πόνους των αρθρώσεων, που εμποδίζουν τις καθημερινές δραστηριότες. 

 

Συστατικά ανά κάψουλα

Συστατικά Περιεκτικότητα
Κολλαγόνο  50 mg
Σκόνη μπαμπού (πυρίτιο)  40 mg 
L-μεθειονίνη 50 mg
L-κυστείνη 50 mg 
Βιταμίνη Β1 1.1 mg
Βιταμίνη Β2 1.4 mg
Βιταμίνη Β3 16 mg
Βιταμίνη C 120 mg
Χαλκός 1 mg
Ψευδάργυρος 3 mg
Μαγγάνιο 2 mg
Σελήνιο 28 μg
Κουρκουμάς 28 mg 

3700221312940

Προϊόντα από την ίδια κατηγορία

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Product added to compare.