ESPA
  • -30%
    Lamberts - Echinacea 1000mg, 60 Tabs
    Lamberts - Echinacea 1000mg, 60 Tabs

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Echinacea Purpurea 1000mg (Provided by 250mg of a 4:1 extract) 

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Crosslinked Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Glycerin, Iron Oxides. 

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. 

Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Η Echinacea purpurea, γνωστή και ως purple conflower, χρησιμοποιείται ευρέως σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί ένα από τα βότανα, για το οποίο υπάρχουν πολλές αναφορές στην επιστημονική βιβλιογραφία σχετικά με τις δραστικές του ουσίες και τον μηχανισμό δράσης του.. Η Echinacea είναι πλούσια σε σημαντικά φυτοχημικά δραστικά συστατικά. Τα κυριότερα από αυτά τα φυτοχημικά δραστικά συστατικά είναι οι οργανικές χημικές ενώσεις με φαινολικό δακτύλιο (οργανικές ενώσεις φαινόλης) που περιλαμβάνουν το echinacoside (παράγωγο καφεϊκού οξέος), chicoric acid (σε ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση στην Echinacea purpurea σε σύγκριση με άλλα είδη), chlorogenic acid και cynarin. Πρέπει να σημειωθεί ότι η χημική ανάλυση της E.Purpurea ανέδειξε την παρουσία και άλλων συστατικών με φαρμακολογικές ιδιότητες, όμως μόνο οργανικές ενώσεις της φαινόλης είναι αυτές που σχετίζονται με την δραστικότητα των βοτάνων και είναι αυτές που χρησιμοποιούνται για την τιτλοδότηση του τελικού προϊόντος.

Στη Lamberts χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων αφού η διαδικασία της εκχύλισης και της συγκέντρωσης των δραστικών συστατικών εξασφαλίζει την υψηλή περιεκτικότητα των δραστικών συστατικών και συνεπώς τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Αντιθέτως πολλές εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής παράγουν προϊόντα βοτάνων όπου το τελικό προϊόν είναι σκόνη που προέρχεται από όλο το φυτό χωρίς καμία διαδικασία συγκέντρωσης των δραστικών συστατικών. Το δικό μας εκχύλισμα των 250mg προέρχεται από 1000mg αποξηραμένης σκόνης του βοτάνου και για τον λόγο αυτό είναι έως 4 φορές ισχυρότερο από άλλα προϊόντα που απλά περιέχουν 250mg σκόνης του βοτάνου . 

Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα. Η Echinacea είναι καλύτερο να λαμβάνεται για περίοδο 2 με 3 εβδομάδες. 

Αλλεργίες: καμία 

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. 

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

8557-60
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: