Κρυολόγημα

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

Sale! Coldzyme Onecold Spray Μεγένθυση

Enzymatica Coldzyme Onecold Spray

22510

Δράση κατά του ιού του κρυολογήματος

Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme® είναι μοναδικό διότι καταπολεμά την αιτία του κοινού κρυολογήματος: τους ιούς του κρυολογήματος. Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme® είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα στους βλεννογόνους του λαιμού, με αποτέλεσμα ο ιός του κρυολογήματος να μην μπορεί να προκαλέσει εύκολα ασθένεια. Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme®, εφόσον χρησιμοποιηθεί προληπτικά, συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας του κρυολογήματος, καταπολεμώντας τον ίδιο τον ιό του κρυολογήματος αντί να βοηθά απλώς στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

More details

Σε απόθεμα

12,30€

-18%

15,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς λειτουργεί το Στοματικό Σπρέι ColdZyme®

  • Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme® είναι μοναδικό. Καταπολεμά την αιτία του κοινού κρυολογήματος: τους ιούς του κοινού κρυολογήματος. Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα. Το ColdZyme περιέχει γλυκερίνη, η οποία δρα ωσμωτικά δημιουργώντας την ασπίδα και ένα ένζυμο (θρυψίνη) που δρα κατά του ίδιου του ιού, μειώνοντας την ικανότητά του να ενώνεται με τα κύτταρα των βλεννογόνων και να προκαλεί ασθένεια. Το σώμα μπορεί τότε να απαλλαγεί από τους ιούς χρησιμοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες του.
  • Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει τη διάρκεια της ασθένειας εφόσον χρησιμοποιηθεί προστατευτικά.
  • Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme χρησιμοποιείται στη στοματική κοιλότητα και τον λαιμό όπου ο ιός του κρυολογήματος βρίσκει έδαφος και πολλαπλασιάζεται.
  • Το Στοματικό Σπρέι ColdZyme είναι εύκολο στη χρήση και αρχίζει να δρα άμεσα δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα.

    Οδηγίες χρήσης:

    1. Ανοίξτε το στόμα και στρέψτε το ρύγχος προς τον λαιμό.
    2. Πιέστε την αντλία και ψεκάστε 2 φορές (1 δόση) κάθε δύο ώρες, μέχρι 6 φορές την ημέρα.