Νέα προϊόντα

 • Προβολή
ανά σελίδα
 • -30%

  ΩΦΕΛΗΕμποδίζει το σχηματισμό μικροβιακής πλάκας και ουλίτιδας χάρη στην πρόπολη, το εκχύλισμα νεραντζιού, τα αιθέρια έλαια λεμόνι και δυόσμο Προστατεύει από την τερηδόνα χάρη στην πρόπολη, τα αιθέρια έλαια, το γαλακτικό ασβέστιο Προστατεύει από ερεθισμούς χάρη στο μύρο, το φασκόμηλο, την αλόη Χαρίζει δροσερή αναπνοή χάρη στα αιθέρια έλαια λεμόνι και δυόσμο

  ΩΦΕΛΗΕμποδίζει το σχηματισμό μικροβιακής πλάκας και ουλίτιδας...

  7,96€ 5,57€
 • -30%

  Βιολογικό διάλυμα πρόπολης με φυσικά συστατικά για εξωτερική ή εσωτερική χρήση. Εφαρμόστε το διάλυμα ως έχει τοπικά σε σπυράκια, μικροτραυματισμούς και ερεθισμούς της επιδερμίδας ή διαλύστε 1ml διαλύματος σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το διάλυμα ή χρησιμοποιήστε το για γαργαρισμούς.

  Βιολογικό διάλυμα πρόπολης με φυσικά συστατικά για εξωτερική ή...

  13,20€ 9,24€
 • -15%

  Το CB12 περιέχει φθόριο Εξουδετερώνει ουσίες και διαδικασίες που προκαλούν την κακοσμία του στόματος Το CB12 έχει μια μακράς διάρκειας δράση To CB12 είναι αποτελεσματικό για 12 ώρες και αυτό οφείλεται σε μια χημική ουσία, που δεσμεύεται από τους ιστούς της στοματικής κοιλότητας.   

  Το CB12 περιέχει φθόριο Εξουδετερώνει ουσίες και διαδικασίες που...

  15,03€ 12,78€
 • Το στοματικό διάλυμα Periogard Plus είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τα παθογόνα βακτηρίδια που είναι υπεύθυνα για την αιμορραγία των ούλων. 

  Το στοματικό διάλυμα Periogard Plus είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι...

  8,04€
 • Στοματικό Διάλυμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,2%, για την εξειδικευμένη αντιμετώπιση προβλημάτων ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας.

  Στοματικό Διάλυμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,2%, για την...

  10,50€
 • Στοματικό Διάλυμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,014%, για διαρκή προστασία και έλεγχο των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας.

  Στοματικό Διάλυμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,014%, για διαρκή...

  10,00€
 • -10%

  Plak Out Sol 0,12% Στοματικό διάλυμα χλωρεξιδίνης 0,12% Στοματικό διάλυμα- αντισηπτικό στοματικής κοιλότητας

  Plak Out Sol 0,12% Στοματικό διάλυμα χλωρεξιδίνης 0,12% Στοματικό...

  9,98€ 8,98€
 • -25%

  CHLORHEXIL-F Mouthwash Καθημερινή προστασία και φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Το Chlorhexil-F Mouthwash είναι φθοριούχο στοματικό διάλυμα, με ήπια αντισηπτική δράση για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση της στοματικής κοιλότητας, τον αποτελεσματικό έλεγχο της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας, τη ενδυνάμωση της αδαμαντίνης των δοντιών και την...

  CHLORHEXIL-F Mouthwash Καθημερινή προστασία και φροντίδα των...

  11,00€ 8,25€
 • -25%

  Στοματικό διάλυμα με χλωρεξιδίνη 0.12% για τον έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα, την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ουλίτιδας και τη μείωση των ουλορραγιών. 

  Στοματικό διάλυμα με χλωρεξιδίνη 0.12% για τον έλεγχο και την...

  11,00€ 8,25€
 • -25%

  Στοματικό διάλυμα με περιεκτικότητα σε χλωρεξιδίνη 0.20% για τον δραστικό έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας.

  Στοματικό διάλυμα με περιεκτικότητα σε χλωρεξιδίνη 0.20% για τον...

  10,00€ 7,50€
 • Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών τριπλής δράσης Άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης με μία χρήση Λάμψη και φροντίδα στα δόντια με καθημερινή χρήση Δροσερή γεύση Χωρίς αλκοόλ

  Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών τριπλής δράσης Άμεσο αποτέλεσμα...

  9,27€
 • -25%

  Το Chlorhexil Extra Mouthwash χάρη στον μοναδικό συνδυασμό τριών αντιμικροβιακών παραγόντων, της χλωρεξιδίνης, της τρικλοζάνης και του CPC, σχεδιαστηκε για να προσφέρει εντατική & ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία μακράς διάρκειας δράσης ιδιαίτερα σε περιπτώσεις χειρουργικών ή γναθοχειρουργικών επεμβάσεων και εμφυτευμάτων ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει...

  Το Chlorhexil Extra Mouthwash χάρη στον μοναδικό συνδυασμό τριών...

  12,00€ 9,00€
 • Στοματικό Διάλυμα Χλωρεξιδίνης 0,12% ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ Το  ELUPERIO είναι ένα στοματικό διάλυμα το οποίο περιέχει διγλουκονική χλωρεξιδίνη 0,12%, η οποία είναι μια ουσία αναγνωρισμένη στην Οδοντιατρική καθώς συμβάλλει στη μείωση της βακτηριακής πλάκας και στη μείωση των βακτηρίων της στοματικής κοιλότητας από το 1ο λεπτό.

  Στοματικό Διάλυμα Χλωρεξιδίνης 0,12% ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ &...

  9,37€
 • Στοματικό διάλυμα χλωροεξιδίνης. 200ml  Αντιβακτηριακό στοματικό διάλυμα. Η Χλωρεξιδίνη είναι ένας αντιμικροβιακός παράγοντας, που καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια τα οποία βρίσκονται στην πλάκα και στην πέτρα. Η μεγάλης διάρκειας δράση της εξασφαλίζει την υγιεινή του στόματος και των ούλων. Συνιστάται η χρήση του μετά από θεραπείες περιοδοντίτιδας...

  Στοματικό διάλυμα χλωροεξιδίνης. 200ml  Αντιβακτηριακό στοματικό...

  10,20€
Εμφανίζονται 1 - 15 από 19 προϊόντα