Νέα προϊόντα

 • PENOXAL 50mg 60 caps
  PENOXAL 50mg 60 caps

  Το Penoxal είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο μειώνει σημαντικά...

  54,12€
 • Προβολή
 • -40%

  Υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού. Αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες).Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben. Επιβεβαιωμένη συμφωνία UVA με τις Ευρωπαϊκές συστάσεις. ΠΟΛΥ ανθεκτικό στο νερό. 100% φωτοσταθερό.

  Υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού. Αποτελεσματικό...

  21,77€ 13,06€
 • -40%

  Πολύ υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού. Αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες). Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben. Επιβεβαιωμένη συμφωνία UVA με τις Ευρωπαϊκές συστάσεις. ΠΟΛΥ ανθεκτικό στο νερό. 100% φωτοσταθερό.

  Πολύ υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού....

  22,98€ 13,79€
 • -40%

  Πολύ υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος. Αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες).  Xωρίς paraben. Επιβεβαιωμένη συμφωνία UVA με τις Ευρωπαϊκές συστάσεις. ΠΟΛΥ ανθεκτικό στο νερό. 100% φωτοσταθερό.

  Πολύ υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος. Αποτελεσματικό στο...

  23,19€ 13,91€
 • -18%

  Αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος με φυσικά φίλτρα (75ml) /Για ενήλικες, παιδιά και βρέφη  Αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδων που είναι υπερευαίσθητες, μη ανεκτικές ή αλλεργικές στα χημικά φίλτρα και το άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ερεθισμένες επιδερμίδες μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Ιδανική...

  Αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος με φυσικά φίλτρα (75ml) /Για...

  18,50€ 15,17€
 • -25%

  Αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για βρέφη και παιδιά

  Αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό,...

  19,27€ 14,45€
 • -25%

  Βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου – σώματος, SPF 50  Αντηλιακό γαλάκτωμα για νήπια και παιδιά από τον 12ο μήνα και έπειτα. Περιέχει μόνο ανόργανα φυσικά φίλτρα και χαμομήλι και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Θωρακίζει το κυτταρικό DNA και προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες.

  Βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου – σώματος, SPF 50  Αντηλιακό...

  20,93€ 15,70€
 • -40%

  Αντηλιακή κρέμα για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Πρόσωπο και σώμα Ειδική σύνθεση για το ευαίσθητο ή με τάση ατοπίας δέρμα βρεφών και μικρών παιδιών. Νέα σύνθεση ειδικά για βρέφη. Βέλτιστη προστασία από την ακτινοβολία UVB με SPF 50+ και από την UVA με PPD 39. Πιο υψηλή προστασία σε σχέση με το όριο των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύνθεση προσαρμοσμένη...

  Αντηλιακή κρέμα για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Πρόσωπο και σώμα...

  15,13€ 9,08€
 • -40%

  Πολύ υψηλή προστασία προσώπου και σώματος, Ultra UVA (PPD 25). Χωρίς άρωμα. 0% Paraben. Λιγότερα χημικά φίλτρα*.  Πολύ ανθεκτικό στο νερό. ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ Ευαίσθητό παιδικό δέρμα. Δυσανεξία στον ήλιο. Πολύ μεγάλη έκθεση στον ήλιο. ΟΦΕΛΗ Το ευαίσθητο παιδικό δέρμα προστατεύεται από τα ηλιακά εγκαύματα και την κυτταρική αλλοίωση από τις ακτίνες UV.

  Πολύ υψηλή προστασία προσώπου και σώματος, Ultra UVA (PPD 25)....

  22,68€ 13,61€
 • -40%

  Πολύ υψηλή προστασία προσώπου και σώματος, Ultra UVA (PPD 39). Χωρίς άρωμα. 0% Paraben. Λιγότερα χημικά φίλτρα*. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ Ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δυσανεξία στον ήλιο. Πολύ μεγάλη έκθεση στον ήλιο. ΟΦΕΛΗ Το ευαίσθητο παιδικό δέρμα προστατεύεται από τα ηλιακά εγκαύματα και την κυτταρική αλλοίωση από τις ακτίνες UV.

  Πολύ υψηλή προστασία προσώπου και σώματος, Ultra UVA (PPD 39)....

  22,00€ 13,20€
 • -18%

  Αντιηλιακό Γαλάκτωμα για Παιδιά To SUNWARDS baby milk SPF 50+ είναι ένα αποτελεσματικό, με ευχάριστη υφή αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος για ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ προστασία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UVA-UVB).

  Αντιηλιακό Γαλάκτωμα για Παιδιά To SUNWARDS baby milk SPF 50+ είναι...

  22,08€ 18,11€
 • -35%

  Γαλάκτωμα για τα παιδιά αντηλιακή προστασία σε βάθος Τύπος επιδερμίδας: Για ευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες Δράση: Με αποκλειστικό σύστημα φίλτρων για μέγιστη προστασία από την UVA ακτινοβολία και μεταλλικά στοιχεία που προστατεύουν σε βάθος από τις κυτταρικές αλλοιώσεις, είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα παιδιά με ευαίσθητες επιδερμίδες. Αποτέλεσμα:...

  Γαλάκτωμα για τα παιδιά αντηλιακή προστασία σε βάθος Τύπος...

  24,20€ 15,73€
 • -35%

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΑΛΟ SPRAY SPF 50+ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για τα παιδιά. Πολύ υψηλή προστασία ακόμη και για μη ανθεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. IDEAL SOLEIL ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΑΛΟ SPRAY SPF 50+ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΑΛΟ SPRAY SPF 50+ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για τα παιδιά. Πολύ υψηλή...

  23,16€ 15,05€
Εμφανίζονται 1 - 12 από 12 προϊόντα