Μάσκες Ομορφιάς

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

Μειωμένη τιμή Skincode - Exclusive Cellular Recharge Age Renewing Mask - 50ml Μεγένθυση

Skincode - Exclusive Cellular Recharge Age Renewing Mask - 50ml

5026

Μάσκα Αναζωογόνησης 

More details

Σε απόθεμα

67,59€

-10%

75,10€

Περισσότερες πληροφορίες

  Αναζωογονητική και βαθειά θρεπτική μάσκα, που αναγεννεί και ενεργοποιεί την επιδερμίδα εκ των έσω και χαρίζει άμεσα λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα. 

  Παράγοντες όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής, το περιβάλλον και η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσουν θαμπή και κουρασμενη επιδερμίδα.  

  Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών της μάσκας, συμβάλλει στην "αφύπνιση" των βασικών αναζωογονητικών κυττάρων της επιδερμίδας.

  Με πλούσια υφή, μπορεί να χρησιμοποηθεί ως κανονική μάσκα, ή σε συνδυασμό με μια τεχνική μασάζ για μια πιο εντατική φροτνίδα, ώστε να παρέχει μια επιπρόσθετη "'ώθηση" στην κυτταρική ενεργοποίηση και περαιτέρω αναζωογόνηση της επιδερμίδας. 

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Χωρίς paraben.
  • Δερματολογικά ελεγμένο. 
  • Χωρίς άρωμα. 
  • Κατά των δοκιμών σε ζώα. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  1-2 φορές την εβδομάδα απλώστε μια πλούσια στρώση της μάσκας σε καλά καθαρισμένο δέρμα. Αφήστε να δράσει για 10-15'. Ξεπλύνετε τυχόν υπολλείματα με χλιαρό νερό.  

  Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, συστήνεται η εφαρμογή της μάσκας στο πρόσωπο και το ειδικό μασάζ όπως περιγράφεται στις εσώκλειστες οδηγίες στην συσκευασία του προϊόντος. Τυχόν υπολλείματα μπορείτε να τα αφαιρέσετε με χλιαρό νερό.  

  Συστήνεται η χρήση της μάσκας κατά τις βραδινές ώρες, πριν τον ύπνο, για μεγαλύτερη και εντατικότερη αναζωογόνηση της επιδερμίδας.