ESPA

Nexcare COLDHOT Maxi Παγοκύστη και Θερμοφόρα

Οι αξιόπιστες παγοκύστες/θερμοφόρες σε μορφή ζελέ καταπραΰνουν τον πόνο με φυσική θεραπευτική δύναμη. Ανακουφίστε τον πόνο επιλέγοντας ζεστό ή ψυχρό επίθεμα. 1 παγοκύστη μεσαίου μεγέθους 20x30cm. Πολλαπλών χρήσεων με προστατευτικό κάλυμμα.

H εφαρμογή του κρύου και του ζεστού είναι ένας φυσικός και σίγουρος τρόπος θεραπείας μικρών τραυμάτων και τον περιορισμό του οιδήματος.

Κρυοθεραπεία: Για περιπτώσεις ανακούφισης του πόνου σε φλεγμονές αρθρώσεων, ρευματισμούς, αρθριτικά, για ανακούφιση από πονοκέφαλο, μείωση ερεθισμών τσιμπημάτων, πίεσης και πυρετού ή και την προετοιμασία για εφαρμογή φαρμακευτικής αγωγής. Το ColdHot™ εξασφαλίζει ανακούφιση του πόνου, περιορισμό οιδήματος, μείωση δημιουργίας αιματωμάτων.

Θερμοθεραπεία: Για ανακούφιση από πόνους οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, περιαρθρίτιδας. Μυϊκές και αρθρικές ακαμψίες. Αποκατάσταση διαστρεμμάτων, θλάσεων κ.λ.π. Το ColdHot εξάσφαλίζει ανακούφιση του πόνου, τοπική αγγειοδιαστολή και χαλάρωση των μυών.

Η Κρυοθεραπεία και η Θερμοθεραπεία είναι ένας ιδανικός τρόπος στη μείωση του πόνου και στη γρήγορη αποκατάσταση του τραύματος. Για ένα εύκολο τρόπο Κρυοθεραπείας ή Θερμοθεραπείας χρησιμοποιήστε την παγοκύστη Θερμοφόρα 3M™ Nexcare™ ColdHot™, Comfort, Mini, Maxi Packs.

8470002318786

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

15 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: