Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -30%
    Lamberts - Prostex ,90 Caps
    Lamberts - Prostex ,90 Caps
    Lamberts - Prostex ,90 Caps

Κάθε 2 κάψουλες αποδίδουν: Vitamin E 68mg Vitamin C 300mg Thiamin (Vitamin B1) 10mg Riboflavin (Vitamin B2) 10mg Zinc (as citrate) 15mg L-Alanine 140mg Glycine 140mg L-Glutamic Acid 140mg Saw Palmetto Extract 320mg Quercetin 50mg 

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Gelatin, Glycerin, Colour: Iron Oxide), Sunflower Seed Oil, Beeswax, Soya Lecithin. 

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά.. 

Το Saw Palmetto (Serenoa repens) αποτελεί ένα είδος φοίνικα της Βόρειας Αμερικής, και είναι ένα από τα πρώτα σε πωλήσεις βότανα ΗΠΑ και την Ευρώπη. Στο σύνολο σχεδόν των μελετών που έχουν διεταχθεί με το Saw Palmetto έχει χρησιμοποιηθεί συμπυκνωμένο εκχύλισμα του βοτάνου σε δόση 160mg -2 φορές ημερησίως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιήσαμε εκχύλισμα για την παρασκευή του σκευάσματος, εν αντιθέσει με άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν καρπούς του βοτάνου σε σκόνη με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες. Τα 160mg εκχυλίσματος Prostex ανά κάψουλα ισοδυναμούν σε 1920mg από μούρα σε σκόνη. Αυτό είναι 12 φορές πιο συμπυκνωμένο από το saw palmetto που χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Το Prostex της Lamberts αποτελεί ένα από τα πρώτα σκευάσματα Saw Palmetto που κυκλοφόρησαν και εξ’αρχής χρησιμοποιήθηκε συμπυκνωμένο εκχύλισμα σε επίπεδο που συμβαδίζει με τις επιστημονικές μελέτες. Το σκεύασμα αυτό περιέχει επίσης 3 σημαντικά αμινοξέα, ψευδάργυρο, τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε και το γνωστό, για την αντιφλεγμονώδη δράση του, βιοφλαβονοειδές quercetin.Όλα τα συστατικά του παρουσιάζονται περιέχονται σε βάση ειδικού ελαίου κολοκύθας. 

Δοσολογία: Ως διατροφικό συμπλήρωμα για τους άνδρες, 2 κάψουλες την ημέρα 

Αλλεργίες: Καμία 

Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία. 

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως. 

5055148409944
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: