• -10%
    Sudocrem® - Antiseptic Healing Cream, 125gr

Περιγραφή :

Η Sudocrem είναι προϊόν για την αντιμετώπιση  των ερεθισμών του βρεφικού δέρματος από πάνα.  Βοηθά στην καταπράυνση και προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας από περαιτέρω ερεθισμό.

Η Sudocrem διαθέτει μια υδατο-απωθητική βάση που σχηματίζει ένα προστατευτικό φραγμό, βοηθώντας έτσι να σταματήσει η επαφή των οποιονδήποτε ερεθιστικών ουσιών (ούρα και κόπρανα) με το δέρμα. Επιπλέον, η μαλακτική επίδραση του Sudocrem μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, ενώ αφήνει μια μαλακή αίσθηση στο δέρμα.

Η Sudocrem μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες δερματικές καταστάσεις που χρειάζονται μια καταπραϋντική, προστατευτική ήπια αντισηπτική κρέμα.

Η Sudocrem διαθέτει διάφορα συστατικά και ιδιότητες, όπως :

  • λανολίνη (μη αλλεργιογόνο), για την παροχή μαλακτικών ιδιοτήτων
  • το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι μια στυπτική ουσία που μειώνει την απώλεια υγρού από τους ιστούς
  • το βενζοϊκό βενζύλιο και το κινναμικό βενζύλιο συγκαταλέγονται στα συστατικά του Peruvian Balsam, που είναι γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες
  • η βενζυλική αλκοόλη είναι ένα ασθενές τοπικό αναισθητικό που δρα για την ανακούφιση του τοπικού πόνου και ερεθισμού. Δρα επίσης ως απολυμαντικός/αντιβακτηριδιακός παράγοντας και είναι υπεύθυνος για την προστασία από βακτηριδιακούς μολυσματικούς παράγοντες.

Χρήση : Χρήση της Sudocrem® για άλλες δερματικές καταστάσεις

Παρότι η Sudocrem είναι το κορυφαίο προϊόν της αγοράς στον τομέα του βρεφικού ερεθισμού από πάνα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες δερματικές καταστάσεις ως καταπραϋντική, προστατευτική, ήπια αντισηπτική κρέμα.

Φροντίδα για όλη την οικογένεια

Η Sudocrem μπορεί να χρησιμοποιηθεί για :

  • κοψίματα και εκδορές
  • ελαφρά εγκαύματα
  • ήπια ηλιακά εγκαύματα
  • Απαλή αλλά αποτελεσματική, δε θα προκαλέσει τσούξιμο κατά την εφαρμογή ενώ επιπλέον  σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό στην ευάλωτη περιοχή.

Φροντίδα των ηλικιωμένων

Το δέρμα των ηλικiωμένων είναι πιο λεπτό και λιγότερο ελαστικό, βλάπτεται πιο εύκολα και επουλώνεται πιο αργά απ’ ό,τι το δέρμα ενός νεότερου ατόμου.

Τα ηλικιωμένα άτομα, ειδικά εκείνα με περιορισμένη κινητικότητα ή εκείνα που είναι κατάκοιτα ή σε αναπηρική καρέκλα, μπορεί να έχουν ειδικές ανάγκες φροντίδας του δέρματος. Οι ενοχλήσεις του δέρματος, όπως οι ερεθισμοί από ακράτεια μπορεί να φέρουν δυσφορία τόσο στους πάσχοντες όσο και στους φίλους ή τους συγγενείς τους που συμμετέχουν στη φροντίδα και την υγεία τους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που μπορούν να βοηθήσουν. Ως δοκιμασμένη και ελεγμένη αντισηπτική, επουλωτική κρέμα, η Sudocrem μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία αυτών των δερματικών ερεθισμών.

5203275407917
14 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: