ESPA
  • -25%
    Quest - Synergistic Magnesium 150mg Plus B6, 60 ταμπλέτες
    Quest - Synergistic Magnesium 150mg Plus B6, 60 ταμπλέτες

Το συμπλήρωμα διατροφής Synergistic Magnesium 150mg της Quest παρέχει στον οργανισμό μαγνήσιο και βιταμίνη Β6, που αυξάνει τη απορρόφησή του. Ως διατροφικό συστατικό το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή λειτουργία των μυών. Η έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει έντονες κράμπες και συσπάσεις στους μυς, ακόμα και έντονους πονοκεφάλους. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 είναι συστατικά τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS), όπως οι κράμπες, η ένταση και η κατάθλιψη.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης 

- Η 100% χηλική ένωση μαγνησίου με αμινοξέα μεγιστοποιεί την απορρόφηση 

- Η συνεργιστική βιταμίνη B6 ενισχύει την απορρόφηση του μαγνησίου

- Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans 

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης 

Μια ή δύο ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό. 

Λήψη επί μακρό χρονικό διάστημα αυτής της ποσότητας βιταμίνης B6 μπορεί να οδηγήσει σε ήπιο κνησμό και μούδιασμα. 

Θρεπτική Αξία 

Μια ταμπλέτα παρέχει:

Μαγνήσιο 150mg 

Βιταμίνη B6  5mg 

Έκδοχα 

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (πληρωτικό και συνδετικό υλικό) Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό) 

Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (παράγοντας επίστρωσης) 

Δεν περιέχει 

Υδρογονωμένα λίπη, ζωικές ουσίες, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρώματα, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη. 

Περιέχει τα παρακάτω συστατικά:

  • ΜΑΓΝΗΣΙΟ
  • ΠΥΡΙΔΟΞΙΝΗ (Β6)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Άτομα που βρίσκονται υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχουν από κάποιες ασθένειες είναι απαραίτητο να παίρνουν την άδεια του θεράποντος ιατρού τους για τη λήψη βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βοτάνων, αμινοξέων, καθώς και των λοιπών συμπληρωμάτων διατροφής, σε κάθε περίπτωση. Για εγκύους και παιδιά δεκατεσσάρων ετών και κάτω θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα σκευάσματα που προορίζονται μόνο για αυτές τις κατηγορίες, εκτός αν υπάρχει κάποια ειδική εντολή ιατρού. Άτομα που τελούν υπό φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική φροντίδα θα πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα γιατρό τους πριν τη λήψη οποιουδήποτε διατροφικού συμπληρώματος. Η American Society of Anaesthisiologists εφιστά την προσοχή σε ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν σε επέμβαση να σταματούν τη λήψη εναλλακτικών σκευασμάτων αν δεν υπάρχει εντολή γιατρού που να την επιτρέπει. Τα συμπληρώματα διατροφής, τα σκευάσματα που περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα και τα τρόφιμα ειδικής διατροφής που περιέχουν προβιοτικά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα της συνήθους δίαιτας. Σε όλα τα προϊόντα δεν θα πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερησίας δόσης. Όλα τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο παρών  να φυλάσσονται μακριά από παιδιά προς αποφυγή ατυχήματος.  

·        Μακριά από παιδιά.

·        Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.

·        Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

·        Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν τη χρήση.

·        Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης  δίαιτας.

·        Τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

·        Επιπλέον στην Ελλάδα, για τα προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά, τα οποία θεωρούνται προϊόντα ειδικής διατροφής, επιβάλλεται να αναγράφεται στην ετικέτα «Το προϊόν δεν συνίσταται σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.»

5022339855019
6 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: