Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -30%
    Health Aid Osteoflex Fizzy 20 αναβράζοντα δισκία

Health Aid Osteoflex Fizzy

Ειδική σύνθεση Γλυκοζαμίνης & Χονδροϊτίνης σε ιδανική αναλογία (500mg/400mg), για την συντήρηση και ευλυγισία των αρθρώσεων & των συνδέσμων, σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης για συνεχή δράση και αναβράζοντα δισκία. Περιέχει:

Γλυκοζαμίνη: Είναι αμινοσακχαρίτης και αποτελεί το κυριότερο συστατικό του αρθρικού υγρού. Απαραίτητη στο σχηματισμό γλυκοζαμινογλυκάνων (GAGs) για τη συνοχή των χόνδρων. Η φθορά των υπαρχόντων ιστών, ειδικά γύρω από τις αρθρώσεις, απαιτεί συνεχές «ξαναγέμισμα» με γλυκοζαμίνη σε καθημερινή βάση. Χονδροϊτίνη: Είναι γλυκοζαμινογλυκάνη φυσικά ευρισκόμενη στο χόνδρο. Έχει την ικανότητα να προσελκύει μόρια νερού, προσφέροντας ενυδάτωση & ελαστικότητα, ενώ παράλληλα εμποδίζει τη δράση ενζύμων που καταστρέφουν τον χόνδρο. Βιταμίνη C: Απαραίτητη για τη διατήρηση και το σχηματισμό κολλαγόνου από τον οργανισμό. Μαγγάνιο: Μέταλλο, σημαντικό για την σκελετική ανάπτυξη. Έρευνες έδειξαν ότι άτομα με οστεοαρθρίτιδα, είχαν έλλειψη σε μαγγάνιο.

Το Osteoflex fizzy της HealthAid σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης, κατάλληλο σε περιπτώσεις διαγνωσμένης οστεοαρθρίτιδας, μετεγχειρητικών καταστάσεων και αθλητικών τραυματισμών σε νέους, μεσήλικες και ηλικιωμένους.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 48951/03-07-09
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Δοσολογία

1-3 δισκία ημερησίως, διαλυμένα σε ένα ποτήρι νερό.

Δείτε όλα τα προϊόντα health aid

5019781010165
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: